2011. július 17., vasárnap

Phiten rakuwa jelegű X50-es nyaklánc - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

A PHITEN technológia
A belső egyensúly megtalálása
Hogy lehet az, hogy az élet egy emberi test formájában nyilvánul meg, mely mozog, táplálkozik, észlel, lélegzik, fejlődik, öntudattal rendelkezik vagy önmagát gyógyítani és átalakítani tudja? Ezen tulajdonságoknak köszönhetően képesek vagyunk élni, és az életet megélni. Testünk mozgását részben befolyásolni tudjuk, részben pedig tudatunkon kívül történnek.
A szervek működése fizikai mozgások és elektrokémiai impulzusok bonyolult összjátékának az eredménye. Testünk reagál, és erőt nyer, ami aztán egyensúlyban ill. mozgásban tart mindannyiunkat. A csontjaink úgy helyezkednek el, hogy képesek legyenek a megfelelő súlyt tartani. A vér a megfelelő sebességgel és jelentéktelen turbulenciával áramlik: ha gyorsabban folyna, veszélyben lennénk, hogy szívinfarktus vagy szélütés ér minket; ha viszont lassabban áramolna, oxigénhiány végezne velünk.
A test egy csodagépezet, amelyben számtalan energetikai folyamatok zajlanak le, működnek együtt és kölcsönösen támogatják, valamit szabályozzák egymást. A Phiten Co. számos terméket fejlesztett ki, melyek fejlesztik és harmóniában tartják belső egyensúlyunkat és ezáltal emelik az életszínvonalunkat.
A testen belüli kommunikáció javítása
Testünknek szüksége van egy rendszerre, hogy érzékelje, feldolgozza, és továbbítsa az információkat. E rendszer segitségével érhető el a mentális folyamatok, az érzelmi reakciók és a mozgáskoordináció teljes összhangja. Testünk azon képessége, hogy önmagával kommunikálni tud, az elektromos töltések mozgásának, valamint az elektromos területek hatásának köszönhető.
Minden élő sejt különböző formában ugyan, de használ elektromosságot. Ma már tudjuk, hogy az idegek, az izmok, és a szervek működését elektromosság irányítja, és hogy alapjában véve maga a testműködés is elektromos. Az izomsejtek például elektromos impulzusok által nyúlnak ill. húzódnak össze.
A speciálisan kezelt titán, amely minden Phiten termékben fellehető, harmonizáló hatással van a test bioelektromos folyamataira, és segíti a test különböző funkcióit.
Kedvez a feszültségmentes életvitelnek
Az ellazulás egy lelki és ugyanakkor fizikai folyamat is, amely az aktivitástól a teljes deaktivitásig tart és egy nyugodt egyensúly állapotát közelíti meg. Amit eddig az idegrendszerről és a szellemi aktivitásról tudunk egy alapvető elvben fejezhető ki: a lazítás az idegesség közvetlen átalakítása.
A Phiten Co. által forgalmazott titán termékeknek köszönhetően szabályozhatók az elektrokémiai folyamatok a testben. A termékek használata segiti a belső információcserét, optimálja a szellemi és testi aktivitás minden fajtáját és elősegíti az általános kikapcsolódási/lazítási képességünket. A Phiten termékek használata közvetlenül hozzájárulhat a stressz-mentes élethez.
Az életminőség javítása
A különböző töltöttségű ionok áramlása a membránban (elektromosan töltött atomok vagy atomcsoportok) idézik elő az elektromos jelzéseket az idegsejtekben. Egy kezdetleges rezgés aktiválja a csatornák nyitási és zárási folyamatait, amelyek aztán lehetővé teszik az ionok áramlását és ezáltal megváltozik a membránpotenciál.
Az idegközvetítők segítségével a jelzések az egyik idegből a másikba ill. egy izomra is átvezethetők. Az agy tehát elektrokémia impulzusok küldője és fogadója is egyben.
A japán chiro-gyakornok Hirata kifejlesztett egy forradalmian új eljárást (Phild-Processing), mellyel a titán ill. arany szemecskéket úgy lehet kezelni, hogy a test elektromos folyamatait szabályozni és harmonizálni tudja.
A cselekvőképesség optimálása
Ahhoz, hogy sportolás közben a testmozgásokat egy magasabb szintre emeljük, meg kell teremteni a szükséges koordinatív és kondicionális feltételeket. Számos sportoló igazolta vissza, hogy a Phiten termékek használatával mozgáskultúrájuk, hajlékonyságuk jelentősen javult és jobb eredményeket értek el.
Ők abban a helyzetben vannak, hogy célzottan csak az egyes mozgásokhoz szükséges izmokat aktiválják. A kinesztezilógiai érzékekről (a mozgásérzékek) közvetített információk könnyedén feldolgozhatók és egy adott mozgás kivitelezéséhez szükséges energia adag gond nélkül realizálható. A ritmus ill. a mozgás folyamatának harmonizálása döntő ismertetőjele a mozgás minőségének. Ebben az értelemben lehetővé válik egy spontán, kreatív, szuverén kivitelezés.
Különösen érdekes, hogy egyre több sportoló tapasztalja, hogy megnehezített érzéki feltételek mellett is képesek egy versenyen sikert elérni, mert ők már egy határozottabb mentális erővel rendelkeznek. Ezáltal az emocionális flexibilitás, erő, és rugalmasság is fejleszthető. Így képesek a versenyen a legjobb teljesítmény nyújtani.
Phi – A tökéletes egyensúly
A különböző tudományos területek összefüggéseinek és törvényszerűségeinek felismerése valamint az emberi bölcsesség, a természet sokszínűségében keresendő. Az ókori görögök a harmónia fogalmát az egyes személy fejlődésének ill. az univerzum hatásainak következményeként definiálták: ha az ember a természeti körforgás és a természet ritmusának összhangjában él, létezik, megtapasztalhat egy belsőleg és külsőleg is átfogó egyensúlyt: ezáltal a teljesítőképessége nő és életminősége pedig az energiai folyamatok egy harmonikus összhatásában bontakozik ki.
A klasszikus ókorban a görög betű, a „ Phi” egy mindent átfogó egyensúly elképzelésének szimbóluma volt. Hasonlóan a távol-keleti világképhez ez az ötlet megalapította azt a felfogást, mely a testet egy kis univerzumként ábrázolja. Az emberi lét a szellem és test harmóniájára törekszik, egy tökéletes egyensúlyra, amelyet a „ Phi” fejez ki leginkább. A „ Phiten” céget ezen betűk alapján alapították, és csakis a legújabb technológiával előállított termékeket forgalmazza, melyek az ember teljes körű fejlődését, és jólétét szolgálják.
Titan – A jobb elektromos vezetőképesség
Már hozzászoktunk testünk működéséhez, ezért figyelemmel sem kísérjük, hogy mennyire sokoldalúak az ehhez szükséges folyamatok. Az idegsejteken belüli elektromos területek alapvető feltételei a mozgásnak és gondolkodásnak. Az agy és az idegrendszer elektromos területeket (elektromos teljesítményt) és elektromos áramlatokat (elektronok és pozitív töltöttségű ionok vándorlását) hoz létre. Minden élő sejt különböző formában ugyan, de használ elektromosságot.
Ma már tudjuk, hogy az idegek, az izmok, és a szervek működését elektromosság irányítja, és hogy alapjában véve maga a testműködés is elektromos. Ezen tapasztalatok és érzések, melyek bizonyítják, hogy élő emberi lények vagyunk, a test teljes elektromos rendszerének tulajdonságain nyugszanak.
Egy speciális eljárásnak, a Phild-Processingnek köszönhetően, elértük a titán elemek pozitív, „ Phiten” – hatását és már különböző formában használni is tudjuk. Számos megdöbbentő eredmény mutatja, hogy a Phiten termékek szinte mindenféle területen alkalmazhatóak.
Phild-Processing – A jövő technikája
Yoshihiro Hirata eredetileg a Phild-Processing eljárást az izompanaszok és izomhúzódások titánnal való kezelésére fejlesztette ki. Egy egyedülálló módszert dolgozott ki, mely lehetővé teszi, hogy a titán ill. arany szemecskék energiával töltődjenek fel. Ezek a vitalizált szemecskék anyagok sokaságát olvasztják magukba. Az így eltárolt állandó mozgás, ingadozás egy szabályozó hatással van testen belüli elektromosságra.
Aquatitan
A titán szemecskék a vízben feloldódnak (aquatitan) és így módon bejutnak különböző textil rostokba. Az aquatitánnak még erősebb a hatása, mint a karbonizált titánnak vagy a mikro-titán golyócskáknak. A Phild-Processing eljárás segítségével feldolgozott fém szabályozó és harmonizáló hatást fejt ki a test elektromos áramlataira.
Titan – Phild-hatás
A titán egy hipoallergén fém amit az orvostudányban és a sport területén belül is gyakran alkalmaznak. A Phiten ezt a fémet használja – mint, ahogy aranyat és ezüstöt is borítóanyagként- és a Phild-Processing-nek, a Phiten cég által speciálisan kifejlesztett eljárásnak köszönhetően a titán pozitív hatást gyakorol a testre.
A különböző anyagok effektusa érezhető, mivel a Phiten termékek javító, pozitív energiájú hullámokat bocsátanak ki. Ezek a hullámok képesek a test bioelektromos áramlatait harmonizálni.
Sokan, akik hordanak Phiten termékeket, egy meleg érzésről számolnak be. Ez a kellemes érzés a bőrön keletkezik, a termékek serkentik a vérműködést, ezáltal meglazítják az izmokat, ill. azok merevségét. Végeredményben pedig a salakanyagok könnyebben el tudnak távozni.



Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Az aukció vége: 2011-07-24 15:34
. Phiten rakuwa jelegű X50-es nyaklánc - Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Fontos