2011. július 13., szerda

Zselés mágneses talpbetét - Jelenlegi ára: 1 380 Ft

Zselés mágneses talpbetét (1 pár a csomagban)
A zselé funkciója:
Akupresszúrás talpmasszírozás érhető el a talpbetétben elhelyezett különleges zselé mozgásának következtében, ami serkenti a láb vérkeringését és a szervezet biológiai működését előnyösen befolyásolja. A vérkeringés fokozódásával az erek rugalmasságát segíti elő, ezáltal jobb közérzet, kevesebb fáradtságérzet, nagyobb aktivitás és fájdalom csökkenés érhető el. A folyadék mozgása, megszűnését eredményezheti a kialakult izomgyengeség és gyenge vérellátás következtében fellépő panaszoknak: fájdalom, hideglábérzet stb. A talpbetét viselése során a ránehezedő testsúly beállítja azt a pozíciót amellyel súlypontunk optimális terhelést biztosít számunkra. Ez megelőzi a láb derék és gerincproblémák kialakulását és elősegíti a már meglévő problémák megszűnését, mint amilyen a lúdtalp, haránt és bokasüllyedés, amely esetekben a legkellemesebb alátámasztást biztosítja a zselés talpbetét.
A mágnes hatása:
A mágnes bizonyítottan csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmat, ellazítja a merev izomzatot és gyorsítja a szervezet természetes óngyógyító folyamatait. A talpbetétben elhelyezett mágnes felgyorsítja a vér áramlásának sebességét és ezáltal az erekben lerakódott salakanyagoktól megtisztítja a szervezetet, és regenerálja a sejtek működését. A mágneses erőtér különösen a hajszálerekben javítja az ún. mikrókeringést, így a táplálék transzportja és a salakanyagok elszállítása, a hormonrendszer működése, az immunrendszer állapota optimalizálódik.
Kezelési javaslat: krónikus fájdalmak, sérülések, immun gyengeség, ízületi és reumatikus panaszok, gyomor és bélrendszer, légúti betegség, nyirokrendszeri keringés, szív és keringés, nőgyógyászati, krónikus funkcionális (menszesz) zavarok, meddőség, hormonális zavar, cukorbetegség, húgyúti betegség, migrén, méregtelenítés, alvászavar, vérnyomás ingadozás esetén.
A zselés talpbetét kipárnázást, rögzítést és becsapódás tompítást biztosít, és ezzel enyhíti a sarok-, lábszár- és hát fájdalmakat. Ideális mindennapi viseletre, minden típusú cipőben, minimálisra csökkenti az állás során tapasztalt kényelmetlen nyomásérzetet és a járás okozta becsapódásokat.
Használat: A méretre vágáshoz használja a talpbetéten látható méretkalauzt. Helyezze közvetlenül a cipőbe, vagy az eltávolítható talpbetétet cserélje ki a  zselés talpbetétre.
Géppel ne mossa és ne szárítsa. Kézzel tisztítsa.
Tulajdonságok
* maximális kényelem és frissesség
* fokozott kényelmet biztosít
* tompítja a becsapódást
* az egész lábat kipárnázza
* minden típusú cipőben használható
* könnyű, tartós és méretre vágható
* a modern ortopédiai ismeretek alkalmazásával védelmet, maximális kényelmet biztosít, és megakadályozza a minden lépésnél előálló káros ütések által okozott sérülések kialakulását.
Zselé a talpbetét teljes hosszában: maximális kényelmet és biztonságot nyújt. A lehető legnagyobb kényelem a lehető legvékonyabb és legkönnyebb talpbetéttel.
Íves megformálás: kényelmes alátámasztást biztosít.
Méretre vágható
Budapesten a Nagyvárad téren és  Soroksáron valamint Taksonyban személyesen is átvehető



Jelenlegi ára: 1 380 Ft

Az aukció vége: 2011-07-16 08:27
. Zselés mágneses talpbetét - Jelenlegi ára: 1 380 Ft

Fontos