2011. május 27., péntek

Akció!!! Új Laserworld 150mW DMX Zöld Lézer - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Akció!!! Laserworld CL-G 150 DMX
Az utolsó zöld Laserworld CL-G 150 DMX lézerem a pakkban akciósan eladó! Csak 1 db maradt az utolsó szállítmányból, és jön a következő, így ezt most kivételesen olcsón árulom! Akár már holnap postára tudom adni, 1 nap alatt hozzájuthatsz! 1 hónap cseregaranciát vállalok rá, de már sokat eladtam belőle az elmúlt fél évben, és egyetlen zöldddel sem volt probléma : )
35000Ft !!!!!
A legáltalánosabban használható lézer, közepes méretű helyekre.
Vezérlése hangvezérléssel, a beépített programmal, vagy DMX vezérlővel lehetséges.
Az automata programja nagy részben a közkedvelt fátyol effektből áll, megspékelve pár tölcsér-effektel.
Nagyobb helyen én 2-3 ilyen lézert összekötve használok, nagyszerű show-t lehet vele alkotni.
A Laserworld (Svájc) a showlaser rendszerek egyik meghatározó vállalata világszerte. A megőrzött hagyományok, valamint a folyamatos törekvés az újításokra voltak a Laserworld sikerének kulcsa. Széles termékválasztékát büszkén mutatja be, amelyek tökéletesen vannak pozícionálva a piaci helyzetben.  
A teljes fejlesztés és gyártás egy fedél alatt történik, biztosítva az ISO 9001 szabványokat. A Laserworld termékek kiváló minőséggel bírnak magas technikai színvonal mellett. A Laserworld termékek megfelelnek az európai biztonsági szabványoknak, beleértve a CE, CCC, RoHS és GS bizonyítványokat is.  
A Laserworld termékek erénye a variálhatóság és rugalmasság, hogy a piac minden igényeinek megfelelően személyre szabhatóak legyenek. Ezek nyújtják a lehetőséget, hogy a Laserworld olyan termékeket állítson elő, amelyek minden tudást tartalmaznak, amely a lézer piacon napjainkban elérhető, valamint könnyen használható, kompakt berendezések formájában kerüljenek piacra.


Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 10:58
. Akció!!! Új Laserworld 150mW DMX Zöld Lézer - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Fontos