2011. október 19., szerda

Chicco Trio Tour 4 unisex babakocsi,áron alul!! - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Sziasztok!
Ennek az aukciónak a tárgya nem más, mint az imádott első babakocsink, egy CHICCO TRIO TOUR 4 szürke-piros babakocsi, amitől sajnos költözködés (és az ebből adódó helyhiány miatt vagyunk kénytelenek megválni, pedig a kistesót is szívesen tologattuk volna benne. Mi nagyon szerettük, ideális első kocsi volt, és most néhány fontosabb információ a kocsiról:
Méretei, súlya
Összecsukva a mérete 90x35x58. Súlya vázzal együtt 12 kg. Terhelhetősége 20 kg-ig ajánlott.
Anyaga
A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.
Kerekek
A babakocsi négykerekű, kerekei kisméretűek. Az első kerekek kisebbek, mint a hátsók, valamint bolygósítható. Nem műanyag kerek!
Váz és ülőrész
A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében, a rugózási keménység állítható. Az ülőrész dönthetősége négy fokozatot tesz lehetővé, mózeskosárral teljesen vízszintes helyzetben használható, tehát újszülöttek számára is megfelelő babakocsi modell. Az ülőrész megerősített.
Tető és lábtartó
A tető több fokozatban állítható, valamint levehető, téli-nyári funkcióban használható. A lábtartó több fokozatban állítható.
Tolókar és védőkorlát
A tolókar magassága állítható, ami kényelmesebbé teszi a babakocsi mozgatását. A védőkorlát igény esetén eltávolítható, így könnyebb a babát kivenni és betenni.
Tartozékok
A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, biztonsági bekötő rendszer a mózeshez, amivel a kocsi hátsó ülésére biztonságosan beköthető (plusz öv a babára is), a hordozó, bázistalp a hordozóhoz, az öt pontos biztonsági öv, ami állítható magasságú, egy esővédő hozzátartozó Chicco kis táskával, amivel a tolókarra kapcsolható, egy bundás lábzsák, karfa, alsó bevásárlókosár, a téli-nyári babakocsi tető.
Tisztítás
A huzat levehető és kézzel 30 fokon mosható.
Hordozó
A hordozó hagyományos rendszerű, bölcsőfunkcióval rendelkezik, mely igen hasznos. A héjszerkezet dupla, továbbá energiaelnyelő betét található a vázszerkezeten belül. A hordozó oldalvédelme kitűnő, központi övfeszítővel rendelkezik, valamint övzáró csat rögzíti a gépjármű biztonsági övét.
Ajánlott kor és súly
Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.
Szűkítő betét, biztonsági öv
A szűkítő betét magassága több fokozatú, valamint a biztonsági öv magassága is több fokozatban használható.
A huzat levehető, és kézi mosással 30 fokon mosható.
Mózes
A mózeskosár  háttámlája emelhető, így akkor is kényelmes a babának, mikor már nyitottabb a körülötte lévő világra, és kicsit ülve nézelődne.
Hiba: a hordozó egyik oldalán lejött a chicco gumi felirat, így ott most ott most ezüst színű (lásd a képen), de ez csupán esztétikai hiba! ; o)
Ha bármi kérdésed van, kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél, kellemes napot! ; o)



Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-21 17:10
. Chicco Trio Tour 4 unisex babakocsi,áron alul!! - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Fontos