2011. október 30., vasárnap

FEEL X 140-es nőcis lány pulóver szép, mérve. - Jelenlegi ára: 890 Ft


Köszöntelek az aukciómon.
Megkezdtem családunk kinőtt őszi-téli ruhatárának feltöltését. A napokban több kabát és overál is felkerül az aukcióim közé, nézz be máskor is.
Eladó egy lány, közép vastag, nőcis pulóver, pamut anyagból. . Nagyon szép, csinos kis darab. Használatból mosásból eredően minimális bolyhosodás látszik-belső része bolyhosabb valamivel.
Méretét tekintve: 140-es,  de mértem és kérlek azokat az adatokat vedd figyelembe.
Méretéről egyik képen tudsz tájékozódni, újra nem írnám ide ki, de ha kérdésed lenne-tedd fel: válaszolok rá amint tudok-Viszonylag rövid időn belül. : )
Nettó Súlya: 212gramm
Jó ha tudod:
Mindegyiknél, mivel használtak és legtöbb pamut anyagú-színfakulás, bolyhosodás lehet és van kisebb nagyobb mértékben, vagy anyag méretének változása, nyúlása, minta töredezettség, ez a képen is kitűnik. Előfordulhat 1-2 öltést igénylő varrnivaló is, vagy apró foltok amik moshatóak, vagy már nem. Ezeket a változásokat, -hibákat a termék neve mellé beírom.
A hibákat közelről fényképezem, már amit én is észreveszek. Valóságban természetesen nem akkora, de így a biztos, legalább jól látható.
KÉRLEK ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ.
Egyetlen egy terméket sem hirdetek meg olyat, amit én sem adnék már a gyermekemre és még ajándékként sem teszem a csomagokba. Használhatatlan nincs a csomagokban, maximum otthoni vagy játszós.
Érdemes később visszanézni, most ahogy időm és gyermekeim engedik: nagyon sok hálózsákot, köntöst, ruhacsomagot és gyermek ruházatot fogok feltölteni. Megkezdem a sulis-ovis őszi-téli ruhák árusítását is, ezekben megtalálhatóak lesznek a kabátok és a bélelt nadrágok is.
Kérlek nézz be a Tesz oldalára mert ott több  terméket-jones965 névvel -töltök fel, valamint ezek is megtalálhatóak közöttük.
Bármi kérdésed van, vagy épp kérésed, légy szíves jelezd azt felém de mielőtt licitálnál, mert utána nem tudok már segíteni, ha olyan jellegű  a kérés
Licitet semmilyen esetben sem töröltetek. Csere ruha valamint más termék: nem érdekel! Miután licitáltál, már nincs mód a változtatásra ne is kérj erre. Terméket vissza nem vásárolok ezért gondold meg, hogy a kínált termék abban az állapotában megfelelő-e számodra.
Vegyél több mindent, postát is spórolhatsz vele. Ha valamit nem találsz, kérdezz, mert lehet hogy van, csak még nem tudtam feltenni.
A postaköltség csak irányadó, a nettó súly alapján van megadva, pontos adatot csak csomagolás és mérés után tudok mondani- ezt jó ha tudod, a félreértések elkerülése végett.
Egy kis segítség a postai díjszabásokról:
POSTAI DÍJSZABÁS 2011. január 1-től.
100 grammig - ajánlva 385Ft elsőbbségiként 200Ft simán 160FT
250 grammig - ajánlva 420Ft elsőbbségiként 255Ft simán 195Ft
500 grammig - ajánlva 580Ft elsőbbségiként 425Ft simán 355Ft
750 grammig - ajánlva 810Ft elsőbbségiként 705Ft simán 585Ft
2000 grammig - ajánlva 960Ft elsőbbségiként 920Ft simán 735Ft
Plusz szolgáltatások:
Ajánlott: levélszekrény útján nem kézbesíthető: +10 Ft
Ajánlott 2x-i kézbesítési kísérlet: +25 Ft
Értéknyilvánítás levélhez:
10 000 Ft értékig 350, - Ft,
20. 000Ft értékig: 570Ft
STANDARD POSTAI csomag: 20kg-ig: 1050Ft
Nem Standard csomag: 1590Ft
ÜZLETI csomag: 1690Ft
A terméket postázom, de simán csakis a vevő kérésére teszem meg, viszont a postai dolgozók munkájáért nem fogok és nem is tudok felelősséget vállalni!!
Nézz be hozzám később is, ahogy időm engedi és gyermekeim, töltöm fel folyamatosan a rucikat.
Tégy a kedvenc eladóid közé, akkor mindig megtalálsz.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Köszönöm, hogy benéztél.



Jelenlegi ára: 890 Ft

Az aukció vége: 2011-11-17 14:27
. FEEL X 140-es nőcis lány pulóver szép, mérve. - Jelenlegi ára: 890 Ft

Fontos