2011. október 24., hétfő

Columbia nőii Túracipő 42-es, Új, Raktárról! - Jelenlegi ára: 10 990 Ft


Columbia "Dogwood" női Túracipő!
Nubuk bőr és gyöngyvászon anyagú felsőrész ;
Techlite™ kialakítású könnyített talpfelület;
Omni-Grip™ tapadást segítő, kopásálló talp;
Omni-Shield technológia;
Contour Comfort™ kivehető talpbetét .
Méret :   42 .
A belső talphossz (a kivehető talpbetétet mérve): 26, 8 cm.
Termékeim között megtalálja más méretben is, illetve másik Columbia cipőket, csizmákat, bakancsokat is találhat.
Kérem nézze meg kínálatom.
Omni-Grip:
Az Omni Grip a Columbia által kifejlesztett talpkialakítás rendszer. Az Omni-Grip® a legkülönbözőbb talajviszonyok mellett is megfelelő tapadást biztosítja. Külön-külön tapadási megoldásokat terveztünk a hegymászáshoz, túrázáshoz, a havas útviszonyokra és a vízhez, hogy ily módon biztosítsuk a stabilitást a különféle szabad téri tevékenységek közben, függetlenül attól, hogy milyen kalandról van szó. A hegymászáshoz használható lábbelikben található többirányú kapaszkodó zónák elősegítik a mászást és az elrugaszkodást. A kétzónás téli talpminta szilárd lépést biztosít a tömör havon és jégen, illetve a puha, latyakos havon és a porhavon. A túratalp úgy került kialakításra, hogy a laza porban és kavicsban is kapaszkodjon, és rücskös kerülettel rendelkezik. A vizes felülethez fejlesztett talp két bevágásos zónát tartalmaz (kis vízelveueztő zónák, melyek segítségével kikerül a víz a cipő alól) a nedves felületeken való jobb tapadás érdekében, valamint a kerület is úgy van kialakítva, hogy szilárd földön stabilan meg lehessen állni.
Tech-lite:
Az outdoor lábbelikben a kiváló kényelem és kipárnázottság biztosítására tervezett Techlite® középtalp tartósan elnyeli az ütéseket, fix támaszt ad a lábnak és ideális anyag a lábbelik gyártásához. Zárt cellás rendszerű anyag, azaz természetes módon antimikrobiális hatású, könnyen tisztítható, és szagálló. Mi több, a Techlite elkészítésénél alkalmazott gyártási folyamat jelentős környezeti előnyökkel bír a többi középtalp technológiával szemben: a Techlite öntési folyamat a gyártási veszteséget 25-30%-kal csökkenti, így sokkal kisebb a környezeti terhelés.
OMNI-SHIELD™ LEIRÁS
Az Omni-Shield láthatatlan védelmet biztosít olyan helyzetekben is, amikor a legkevésbé számítunk arra, hogy valami baj történhet velünk. Repülőn ülve a szomszéd ránk öntheti narancslevét, az étteremben a pincér nadrágunkra löttyintheti a vörösbort. Az Omni Shield anyag képes arra, hogy minden, max. 77 C hőmérsékletű folyadékot foltmentesen lepergessen anélkül, hogy az anyag tapintására bármilyen módon kihatna. Maga az anyag is háromszor-ötször gyorsabban szárad, mint a kezeletlen anyag. Az Omni Shield a hagyományos anyagtól eltérően nem tartja meg a nedvességet, vagyis akkor is könnyebb marad, amikor a felülete nedves.
Az Onni Shield a Columbia olyan utcai- és sportruházati termékekben és lábbelikben található meg, melyet utazásra és túrázásra terveztek, amelyeknél a vízállóság és foltvédelem kiemelten fonots. Az Omni-Shield jóvoltából mindig készen állunk mindenre, még akkor is, ha valójában nem állunk készen.
Garantáltan új és nem kínai másolat, közvetlenül az  USA -ból.
BL3572-100



Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 00:33
. Columbia nőii Túracipő 42-es, Új, Raktárról! - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Fontos