2012. január 7., szombat

Kiss, Angel : Nathaleia jégkék tüze : reg - Jelenlegi ára: 2 085 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Nathaleia jégkék tüze : regényA könyv listaára: 2545 Ft. Leírás:
Az elsőkönyves szerző félig a valóságban, félig a képzelet világában játszódó regényének főhőse a Tradelandben élő, s éppen a karácsonyi megpróbáltatásokra készülő, tizenhét esztendős Nicky, aki cseppet sem él boldogan. Fogadott családjában, két testvére mellett ő a megtűrt ötödik kerék, s ahol csak imádott plüsstigrise, Zafír, valamint a titkos szövetséges házvezetőnő, Nanna szerei igazán. S aki egy napon egy idegen világban, Nathaleia Birodalmában ébred - ahol vágtázó ordasok hátán lehet száguldani az erdőben, szárnyaló sólymok hátán lehet szelni a kék eget, s a megfáradt vándor óriás, kardfogú tigrisek puha bundájára hajthatja a fejét. Főhősnőnk azonban rövid idő alatt rájön, hogy ez az új környezet messze nem oly ismeretlen számára, mint gondolta, hiszen eddig gondosan titkolt álmai váltak hirtelen valóra. Nathaleia Birodalma arra vár, hogy egykori uralkodója, Anthonia hercegnő halála óta ismét béke honoljon a világban, s legyőzhessék a gyilkos trónbitorlót, Lequodot. Így tehát Nicky újonnan lelt boldogsága sem lehet felhőtlen, hiszen hamar kiderül, hogy ő a kulcsa az eseményeknek, s természetesen Lequod sem hagyja magát egykönnyen, s az Első Kormányzó segítségére vannak a rendkívül veszélyes vérbérencek is... Általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott regény. ISBN: 978-963-319-047-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 085 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 06:10
. Kiss, Angel : Nathaleia jégkék tüze : reg - Jelenlegi ára: 2 085 Ft

Fontos