2011. július 27., szerda

Bálint Péter: Változatok a gyermeklírára - Jelenlegi ára: 1 685 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Változatok a gyermeklíráraA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
A gyermeklíra meglehetősen elhanyagolt területe irodalomtudományunknak. Bizonyára azért, mert külön világot képez az irodalom gazdag jelenségrendszerében, és ennélfogva nehezebben helyezhető el az irodalmi kánonban. Tudományos megközelítése sajátos szempontokat igényel, hiszen a gyermekirodalom sokkal szorosabb szálakkal kötődik olyan területekhez, mint a pedagógia, a gyermeklélektan, a képi ábrázolás vagy a zene. A jelen kötet, mely a Debreceni Egyetem Hajdúböszörményi Pedagógiai Főiskolai Kar antropológiai tanszéke által a témában 2004 októberében megtartott konferencia anyagát közli, az érintett problémakör mellett olyan izgalmas kérdéseket is körüljár, mint a gyermeklíra és az irodalmi kánon viszonya vagy egy-egy jeles huszadik századi, illetve kortárs költőnk (Nemes Nagy Ágnes, Tamkó Sirató Károly, Zelk Zoltán, Kormos István, Jung Károly, Ferenczes István) gyermeklírájának motívumai (például a gyermeklét), illetve kapcsolata felnőtt költészetükkel. A kiadvány jó szívvel ajánlható irodalomtörténészek, valamint gyakorló pedagógusok, óvónők és általános iskolai tanárok számára. ISBN: 963-86659-8-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 685 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:54
. Bálint Péter: Változatok a gyermeklírára - Jelenlegi ára: 1 685 Ft

Fontos