2011. július 26., kedd

Trikóhuzat N-Team bolyhos világoskék - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Trikó (autó üléshuzat) Ajándék 2db fejtámlahuzattal:
Üléshuzat felszerelése a csomagban található kampók segítségével történik.
A mutatós, egyszerűen felhelyezhető, univerzális N-Team üléshuzatok a legmagasabb minőségű pamutból készültek. A termék speciális poliuretám habbal laminált, mely megakadályozza a huzat lecsúszását az ülésről. Természetes anyaga garantálja az ideális illesztést és könnyű felhelyezést.
Az üléshuzatok óvnak a sérülésektől, piszoktól, esztétikus kinézetet és eredetiséget nyújtanak. Könnyen tisztán tartható. Majdnem minden gépkocsi típusban könnyen felszerelhető a gumipántok segítségével. Az üléshuzat felhelyezése alapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultágától függően). Ezek hiányában a termék megóvása érdekében forduljon szakemberekhez. Az üléshuzat nem töltődik fel elektrosztatikusan.
FIGYELEM! Oldallégzsákkal szerelt gépkocsikhoz nem használható!
A csomag tartalma: - 2db trikó üléshuzat- 2db fejtámlahuzat
Az üléshuzat pamut és polyester alapanyagokból készült.
Mosási útmutató: Semleges, szintetikus általános mosóporral, langyos vízben, kézzel nyomkodva. Öblítés hideg vízben legalább kétszer. Vegykezelni és vasalni TILOS! Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alol kivételek a munkaszüneti napok. A levelkre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztűl is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat.


Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 00:57
. Trikóhuzat N-Team bolyhos világoskék - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Fontos