2011. július 14., csütörtök

himolla Cumulus masszázs bőrfotel sötétbarna - Jelenlegi ára: 93 500 Ft

Az allegroup Kft. szabályzata értelmében közvetlen elérhetőséget vásárlás előtt nem adhatunk ki. Ezért aki szeretné vásárlás előtt megtekinteni a terméket, a következőt tegye:
1., Üsse le a terméket fix áron, ekkor a Vatera/TeszVesz kiadja Önnek elérhetőségeinket!
2., Jöjjön el hozzánk, és tekintse meg a kiszemelt terméket! Amennyiben mindenben megfelelő, vásárolja meg!
A termék megtekinthető: Budapest, III. kerület
3., Amennyiben mégsem tetszene, vagy bármely egyéb okból nem felel meg az elképzeléseinek, a vásárlástól minden következmény nélkül elállhat, nem kell fizetnie semmit. Ekkor mi a terméket újra meghirdetjük a Vaterán/TeszVeszen.
FIGYELEM: terméket eladni az alábbi feltételek mellett tudunk:
1. Csak abban az esetben licitáljon, ha akár már az aznap/másnap is átvételre alkalmas Önnek (azaz rendelkezésre áll a teljes vételár), vagy már biztosan tudja, hogy hamarosan eljön hozzánk a terméket megvásárolni.
2. A termék leütését követő első munkanapon mi felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessünk a leütött termék sorsáról (személyes megtekintés, vagy a kiszállítás megszervezése).
3. A terméket akkor tekintjük eladottnak, amikor a termék vételára kifizetésre került. A termék vásárlója pedig az, aki a vételárat először kifizeti. VISZONT: A termék leütése után mi is elfogadjuk a vevő esetleges visszalépését a vásárlástól. Aki ennek ellenére azért ad negatív értékelést, mert a terméket eladtuk másnak, annak sajnos mi is negatív értékelést adunk, mivel a feltételeinket a vásárlás előtt publikáltuk.
4. A leütött és kifizetett terméket maximum 1 hétig tudjuk térítés mentesen tárolni. Hosszabb tárolás esetén érdeklődjön a lehetőségekről.
5. A termék vételárát kizárólag készpénzben, és legkésőbb a termék átvételekor a kiszállítást végző teherautó sofőrjének kérjük kifizetni. Részletfizetés, hitel, csere, beszámítás nem lehetséges.
A házhoz szállítás Magyarország területén ingyenes. Amennyiben rakodni is kell, az alábbi költségeket számítjuk fel:
- áru átadása a szállítóautó mellett: ingyenes.
- a kiszállítást végző sofőr segít bepakolni: 1. 000. - Ft
- 2 fő rakodót küldünk: 2. 000. - Ft/garnitúránként!!!
- lapra szerelt bútorok esetén 1fő/2000 Ft, 2fő/3000 Ft.
(2 fős szállítás csak budapesti kiszállításnál vehető igénybe)
Szállítási határidők: Budapestre 1-2 napon belül, vidékre 1 héten belül szállítunk.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sötétbarna Himolla Cumulus bőrfotel masszázsfunkcióval
Állapot: használt
Kor: 4-5 év
Anyagok: fotel minden oldala és az ülőfelület is – valódi bőr
Szín: sötétbarna
Láb: műanyag kerekek
A fotel méretei:
Szélesség: 90 cm
Minimális mélység: 105 cm (ülő pozícióban)
Maximális mélység: 190 cm (hátradöntve)
Maximális magasság: 115 cm (ülő helyzetben)
Minimális magasság: 76 cm (hátradöntve)
Ülőfelület magasság: 44 cm
Ülőfelület mélység: 54 cm
Minőségi kivitelezésű masszázsfotel sötétbarna színben valódi bőr kárpittal. Használata egyszerű, csak foglaljon helyet, állítsa a háttámlát és a lábtartót a kívánt helyzetbe. A távirányító segítségével kapcsolhatja be a masszírozót. Működés közben a háttámla gyúr, ütöget, kopogtat, mintha kézzel masszíroznák Önt. Ez az igazi lazítás és felfrissülés tökéletes módja. Teljesen automata mozgatási funkciók alkalmazásával teszi egyszerűbbé a fotel használatát. Három alapprogram és két összetett program kiválasztására van lehetőség. A fotel görgőkön áll, hogy könnyebben lehessen áthelyezni a lakáson, vagy irodán belül. Teljes felülete hibátlan és sérülésmentes. Porszívózható, és enyhén nedvesített törlőkendővel tisztítható. Megfelelő bőrápoló szerrel karban tartva, sokáig megőrizheti jelenlegi állapotát. A távirányító feliratai német nyelvűek, de a feliratok jelentése magától értetődik. Márka: himolla Pölstermöbel GmbH


Jelenlegi ára: 93 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-14 21:46
. himolla Cumulus masszázs bőrfotel sötétbarna - Jelenlegi ára: 93 500 Ft

Fontos