2011. július 18., hétfő

Kipling, Rudyard: Riki-tiki-tévi - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Riki-tiki-téviA könyv listaára: 1691 Ft. Leírás:
A dzsungel könyve második részének is tekintett kötet (Riki-tiki-tévi és más történetek) legismertebb története Kipling Indiában szerzett élményeit és tapasztalatait osztja meg a fiatal olvasókkal. Az elbeszélés valódi főszereplője ezúttal is az indiai táj - az őserdő, a nagy folyamok és magasba törő hegységek, kicsiny falvak és forgalmas városok - és lakói: az állatok és az emberek. A főhős ezúttal Teddy, az angol kisfiú, aki családjával boldogan él Indiában, miközben nem sejti, milyen veszedelmek is leselkednek rá és családjára. A kertjükben megbújó veszélyes kígyóktól csak Riki-tiki-tévi, a kis mongúz tudja őket megmenteni, aki önfeláldozó csatáját vívja Nag és Nagaina, a királykobra házaspár megsemmisítése érdekében. Kipling szinte emberi egyéniséggel ruházza fel állatszereplőit, s kitűnő írói megjelenítő ereje folytán története az emberi társadalomnak is fontos tanulsággal szolgál: hőse, a kis mongúz pedig a bátorság jelképévé magasztosul. A mese ezúttal Damó István színes illusztrációival együtt jelenik meg. ISBN: 978-963-11-8894-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 385 Ft

Az aukció vége: 2011-07-19 23:55
. Kipling, Rudyard: Riki-tiki-tévi - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

Fontos