2011. július 2., szombat

ÚJ Babakerítés,babakarám ÖSSZECSUKHATÓ 8 elemes - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Összecsukható BABAKERÍTÉS!!
A termék falhoz rögzíthető, illetve sokszögben is felállítható. Az egyes elemeket egy kb 5, 5 cm-es csuklópánt köti össze, melynek segítségével szétszedés nélkül is kis helyen elfér a kerítés.
Ismerje meg ezt a nagyszerű terméket, melyben a kis örökmozgóknak, a hagyományos  járókákkal szemben óriási tere van. Őrzi a babát akár háziállattól, a háztartás veszélyforrásaitól: pl. kandalló, tv, számítógép stb. miközben ajtajának köszönhetően önnek szabad mozgást biztosít. A babakerítés használható kertben, lakásban járókaként is. A babakarám óriási mérete miatt ikreknek is ideális. Rendkívül sokoldalú felhasználhatóság: a rendelkezésre álló tér formájához igazítható, a falhoz rögzíthető. Variálható, akár az elemek külön-külön is felhasználhatóak, így ajtórácsként is fixen le lehet zárni egy-egy szobát, lépcsőlejárót.
A babakerítések összeszerelése nagyon könnyű és gyors. Csak az egyes elemeket kell összeilleszteni s a talpakat feltenni. A hat-nyolc elemből egy ajtóként funkcionál, de fixre is tehető. A termékek kiváló minőségű BÜKK fából készülnek (sok hasonló termék fenyőből készül és könnyen törik, sajnos még a rudak is ebből vannak). A babakerítés nem lakozott így egészségre ártalmatlan. A rudak szálkamentesre vannak kezelve.
KERTBEN IDEÁLIS JÁTÉK TEREP  !!!
A babakerítések, babakarámok az EU összes biztonsági előírásának megfelel. Garancia fél év.
Alapanyaga: bükkfa
Minden elem körülbelül 90 cm hosszú és 70 cm magas
Elemek súlya: kb 1, 5 kg
8 részes babakerítés tartalma:
7db kerítés elem, 1 ajtós elem
8 db kerek talp gumírozva
csuklós tagok, szerelő csavarok, fali rögzítők
BÁRMENNYI ELEM RENDELHETŐ  !
Ajánlott : 2 éves korig
Nyári szabadság miatt a licitált termékek átvétele június 14-től lehetséges!



Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 12:39
. ÚJ Babakerítés,babakarám ÖSSZECSUKHATÓ 8 elemes - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Fontos