2011. szeptember 24., szombat

Terápiás MÁGNES + szemachát kék KARKÖTŐ - NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 700 Ft


ELEGANCIA + EGÉSZSÉG hétköznapokon is.
Magnetit, szemachát- és  kék kristály gyöngyös
Karkötő vagy nyaklánc. A mágneseknek köszönhetően mérete variálható.
Karkötőként 4-5 sorban  Nyakláncként 1-2 sorban. Hossza : 89 cm
KÉP SZERINT.
Szemachát : A siker köve.
Erősíti a kommunikációt, segíti az üzleti tárgyalások, megbeszélések, vizsgák eredményességét. Sikert hoz minden területen, magabiztosságot ad és önbecsülést. Segíti a tisztánlátást fizikai és lelki szinten, erősíti a szemet. Kivezeti a negatív energiákat az aurából.
Magnetit : A mágnesesség köve.
Alkalmazható mágnesterápiaként, földelő kő. Energiával tölt fel és nyugtat. Vonzza a szerelmet. Jó az asztmára, a vérre, a keringési rendszerre, a bőrre és a hajra, gyulladás csökkentő hatása van, oldja a görcsöket.
A mágnes a hajszálerek mikrokeringését javítja. Ezáltal minden testrészünkre és az egész szervezetünkre hatással van.
Ajánlott elsősorban keringési panaszokra, visszérproblémára, magas vérnyomásra, fejfájás kezelésére! Beültetett pacemaker esetén nem szabad használni!
Jó hatással van: migrénre, reumára, tenisz- könyökre, fejfájásra, hátfájásokra, ízületi fájdalmakra, fáradtságra, depresszióra, keringési problémákra, stresszre, menstruációs görcsökre.
A mágnes terápia bizonyítottan csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyítási folyamatát! A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani! Használatuk hozzájárul a szervezet egyensúlyban tartásához.



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 16:59
. Terápiás MÁGNES + szemachát kék KARKÖTŐ - NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 700 Ft

Fontos